Cum sa gasiti un mod fundamental nou de a vinde

Sa analizam procesul nostru de lucru utilizind experienta unui client existent.

Etapa intii: Colectarea datelor despre produs si publicul tinta.

In primul rand, obtinem informatii despre nisa clientului, produs si clientii sai. Suntem specializati in lucrul doar cu clienti din segmentul B2B si avem deja un algoritm clar de actiuni.

Etapa a doua: Crearea ofertei.

In baza informatilor colectate formulam o oferta si o trimitem clientului spre aprobare.

Daca ceva deruteaza clientul, discutam si facem modificarile necesare.

Etapa a treia

Primele lansari, raportarea si determinarea calitatii clientilor potentiali.

Elaboram un script, selectam publicul tinta, selectam clienti potentiali din propria noastra baza de date si lansam apelurile.

Dupa apelarea a 15% din publicul tinta, impreuna cu clientul, analizam rezultatul obtinut si, daca este cazul, facem modificari la publicul tinta, in script, configuram parametrii necesari si continuam apelurile.

Uneori este necesar modificarea publicul tinta, detalierea sau consolidarea ofertei.

IMPORTANT: atunci cand comunicam cu un potential client, aflam nevoile acestuia si, suplimentar, trimitem materialele promotionale ale clientului catre partile interesate.

Etapa a patra: punerea rezultatului in flux. Scalam combinatia finala public tinta-script, continuam apelurile si controlam calitatea.

Algoritmul nostru nu este un panaceu, ci un instrument excelent pentru a creste numarul de clienti si de a mentine ocupat departamentul de vanzari.

Avantaje:

  • Stabilitate

Veti putea intotdeauna controla fluxul de solicitari a produsului dvs. – Aveti nevoie de 10 lead-uri? - Facut. Daca este necesar, puteti intrerupe sau activa generarea de lead-uri in functie de solicitarile departamentului de vanzari.

  • Pret

Pretul pentru acest serviciu este mic, iar rentabilitatea investitiei, tinand cont de contractele incheiate, este de aproximativ 50-80 USD per 1 USD cheltuit.

  • Viteza

Nu trebuie sa asteptati ca algoritmii sa fie configurati. Rezultatul apare instantaneu.

close

Comandați un serviciu de call-center

Lasa datele tale si te vom contacta!